Subscribe Us

Header Ads

Αγίου Δημητρίου

1 day agoΣε ισχύ είναι από τα ξημερώματα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή πέριξ του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη λόγω της δοξολογίας που θα τελεστεί για τον σημερινό εορτασμό του πολιούχου της πόλης. Φέτος ο εορτασμός του Αγίου Δημητρίου θα διαρκέσει δύο ημέρες.


13o Dhmotiko Sxoleio Agioy Dhmhtrioy Photo Wall Photo Fun Slide

Έτσι τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Όρθου και της Θείας Λειτουργίας δηλαδή περίπου στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση.

Αγίου Δημητρίου. Κάθε χρόνο τον Σεπτέμβριο οι κάτοικοι από τα Ίρια το Τολό τα Καρναζέικα κι άλλα μέρη τιμούν την μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Βυζαντινό μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου Αυγού που βρίσκεται στο φαράγγι του. 1 day agoΑπολυτίκιο Αγίου Δημητρίου. Πρώτος σταθμός του υπουργού Προστασίας του πολίτη το αστυνομικό τμήμα του Αγίου Δημητρίου στην συνέχεια συναντήθηκε με το δήμαρχο της περιοχής.

2 days agoΠλήθος πιστών ακολούθησε τη λιτανεία των λειψάνων του Αγίου Δημητρίου και της εικόνας της Παναγίας της Πορταΐτισσας στη ΘεσσαλονίκηΜετά τη Θεία Λειτουργία οι εικόνες και η κάρα του Αγίου Δημητρίου τοποθετήθηκαν. Σε μια προσπάθεια για ένα σχολείο ανοιχτό προς τη κοινωνία δημιουργήσαμε αυτή την ιστοσελίδα με στόχο τη γνωριμία σας με το σχολείο μας και τις. Ως ουν Λυαίου καθείλες την έπαρσιν εν τω σταδίω θαρρύvας τον Νέστορα ούτως.

Πρόγραμμα λατρευτικών εκδηλώσεων Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Λαρίσης By imlarisis on Οκτ 15 2021 Αγιασμός στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης By imlarisis on Οκτ 13 2021. Την ίδια στιγμή που η λιτανεία του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη θα είναι συμβολική με τη συμμετοχή λίγων πιστών και θα κάνει απλά τον γύρο της εκκλησίας και ενώ κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τις παρελάσεις για. Την Θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Λαυριώτισσας και το ιστορικό Λάβαρο της Επανάστασης του 1821 ιερά κειμήλια από την Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων υποδέχτηκε ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Πειραιώς κατά την.

Καλώς ήλθατε στο διαδικτυακό τόπο του 6 ου Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου. Μέγαν εύρατο εv τοις κιvδύvοις σε υπέρμαχοv η οικουμένη Αθλοφόρε τα έθνη τροπούμενον. 1 day agoΜεγάλη γιορτή είναι σήμερα 26 Οκτωβρίου για τη Θεσσαλονίκη καθώς η πόλη γιορτάζει την ημέρα του πολιούχου Αγίου Δημητρίου και την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης την 26η Οκτωβρίου 1912.

1130 Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου 1330 Γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης 1730 Εγκαίνια ανακαινισμένου κτιρίου Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα. Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων τελέστηκε Ιερά Αγρυπνία με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Νεομάρτυρος Χρυσής. 1 day agoΗ εορτή του Αγίου Δημητρίου - Θρύλοι και παραδόσεις Τ άη - Δημητριού τι είσαι σύ και τι μαι εγώ λέει το νιο κρασί στο παλιό Λαϊκή Παροιμία.


Pin On Icons


I N Megalhs Panagias Agioy Dhmhtrioy 8hbwn Iera Mhtropolh 8hbwn Kai Lebadeias Faith In God Christian Faith Faith


Shmera Eine Eorth Toy Agioy Dhmhtrioy Kai Xiliades Kosmos Eortazei Eortazoyn Polla Xwria Kai Poleis Giati To Onoma Toy Thessaloniki Wonder Woman Shirt Wonder


Toy Agioy Dhmhtrioy Ston Ponto Superhero Comic Book Cover Fictional Characters


Pin On Sophia Drekou Aenah Epanastash


Agios Dhmhtrios O Myroblyths 3ylinh Eikona Agioy Dhmhtrioy Saint Dimitrios Icon 8rhskeia Polemistes Pisth


Agios Dhmhtrios Painting Art


H Megalh Panagia Eikona Ston I Nao Toy Agioy Dhmhtrioy 8hbas Kai Ergo Toy Eyaggelisth Loyka Orthodox Icons Orthodoxy Byzantine Empire


Pin On 8aymata Ths Or8odo3ias


Pin On 28h Oktwbrioy


Ieros Naos Agioy Dhmhtrioy Dhmoy Agioy Dhmhtrioy Byzantine Art Orthodox Icons Art Icon


Agios Dhmhtrios Byzantine Art Iconography Orthodox Icons


Sassoferrato Italia H Eikona Toy Agioy Dhmhtrioy Apo To Sasoferato Ths Italias Byzantine Mosaic Byzantine Art Medieval Art


Ieros Naos Agioy Dhmhtrioy Drosia Attikhs Leykwma Toy Panoy Xar Maniatopoyloy Baseball Cards Cards Baseball


Skhth Agioy Dhmhtrioy Toy Lakkoy Monh Agioy Payloy World Heritage Sites The Holy Mountain World Heritage


Apolytikio Agioy Dhmhtrioy 2018 Saint Dimitrios Buddha Statue Statue Buddha


Studio Niotis Pita Pan Sto Athens Metro Mall Agioy Dhmhtrioy Kat Athens Metro Athens Handmade


An8ologio Xristianikwn Mhnymatwn Bios Agioy Dhmhtrioy Toy Myroblyth 26 Oktwbrioy Wise Words Faith Martyrs


Agios Dhmhtrios 8essalonikhs Orthodox Christian Icons Eastern Orthodox Christian Greek Icons

Posting Komentar

0 Komentar